На 10 май в залата на Представителството на Европейската Комисия в София се проведе научна конференция „Европейско Обществено Здраве” и тържествена церемония по награждаването на победителите в националния младежки конкурс за есе. Доц. А . Жеков изнесе публична лекция, озаглавена „Здраве и политика в България”, а Огнян Златев, ръководител на Представителството на ЕК, връчи наградите на отличените участници, трима от които ще посетят европейските институции в Брюксел.

 

 

Академия за Лидери Академия за Лидери Академия за Лидери Академия за Лидери Академия за Лидери Академия за Лидери Академия за Лидери Академия за Лидери Академия за Лидери Академия за Лидери Академия за Лидери Академия за Лидери Академия за Лидери Академия за Лидери Академия за Лидери Академия за Лидери Академия за Лидери Академия за Лидери Академия за Лидери Академия за Лидери Академия за Лидери Академия за Лидери Академия за Лидери Академия за Лидери Академия за Лидери Академия за Лидери


Соломон Паси

"Радвам се, че европейската идея отлетя от гнездото, в което беше измътена и се засели в университетите и училищата на България. Инициативата на Академията за Лидери е повече от похвална: Европа е обединена от правителствата, но принадлежи на гражданите и разчита на тяхната гражданска инициатива."

д-р Соломон Исак Паси