Кръгла маса и благотворителна акция в Парламента

Кръгла маса и благотворителна акция в ПарламентаНа 27 юни станахме инициатори и – съвместно с Комисията по взаимодействието с неправителствените организации и жалби на гражданите – домакини на кръгла маса под надслов „Кръводаряването в България – проблеми и решения“, която се проведе в Народното Събрание на 27 юни с участието на народни представители, Министерство на здравеопазването, центровете по трансфузионна хематология, БЧК, Българската Православна Църква и Главно Мюфтийство на Република България.

Продължение на кръглата маса стана благотворителната акция по даряване на кръв в Народното Събрание на 18 септември. „Щастлива съм, че днес за пореден път показахме политическо единомислие по отношение на подкрепата на важни каузи, каквато е кръводаряването“, заяви д-р Даниела Дариткова. Сърдечно благодарим на дарилите кръв народни представители и служители в Парламента, на специалистите от НЦТХ и нашите доброволци!


Соломон Паси

"Радвам се, че европейската идея отлетя от гнездото, в което беше измътена и се засели в университетите и училищата на България. Инициативата на Академията за Лидери е повече от похвална: Европа е обединена от правителствата, но принадлежи на гражданите и разчита на тяхната гражданска инициатива."

д-р Соломон Исак Паси